Confused

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 2
Dagen börjar riktigt kasst men en riktigt tjurig 3-åring en 8-åring som hällde mjölk över hela köksgolvet & en allnr jobbig 6-åring. 
Hann städa lite & kolla "SATC" på min lilla rast sen tänkte jag vara en rolig au pair & körde direkt efter att jag hämtat P till party city med honom då han är Så intresserad av halloween & på PC finns allt som har med halloween att göra. Man skulle kunna tro att han skulle gilla detta men nej, efter 5 minuter i affären fick vi gå ur då han fick ett riktigt utbrott & började skrika,gråta,rev i grejer osv. Kul! 


Hann ta 3 bilder 
Så vi åkte hemåt,efter lunch blev det film tittande. 
& sen ringde mamma på FaceTime då hon äntligen hade lite wi-fi för dem var & hälsade på Mimmi,Jonsson & Sigge. Var så kul att prata med alla kändes nästan som att jag var där. & min lilla go-unge Sigge hade blivit så stor tyckte jag, saknar han! 
Han hann även visa en disco-dans han hade lärt sig haha & P tyckte att han var riktigt rolig även om dem inte förstod varandra. 
Fick även facetima med mormor,det betydde mycket för mig att kunna se & prata med mormor dels för att det inte är så lätt då dem inte har dator & sen för att hon var den enda som inte ville att jag skulle åka iväg hit,att säga hejdå till mormor & morfar är det svåraste jag har behövt göra i hela mitt liv. Specielt när jag visste att mormor inte ville att jag skulle åka hit...
Men hon verkade glad idag även om hon ine riktigt förstod hela grejen med FaceTime & att jag mestadels bara såg hennes hörapparat. Haha❤️ 
Blev helt klart gladare efter FaceTime samtalet,det resulterade även i att jag kallade P för Sigge resten av dagen. 
Blev lite legobyggande i eftermiddags & man kan väl se vilken del av "slottet" jag byggde...
Den fick se ur sådär i typ 2 sekunde innan P & M sa att det inte kunde vara en svensk flagga på slottet det passade inte & sen revs den i sönder men jag hann iaf ta en bild!

Nu ligger jag & försöker tagga mig själv inför min första riktiga amerikanska upplevelse, HALLOWEEN! Ska bli intressant om det är som det sägs. 
Men först en till jobbdag med halloween parad & trick or treat! 
Till top