Sunday

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 0
Vaknade 7,30 men låg kvar en stund! 
Klockan 8,45 kom barnen & jag & Louise satt i köket & väntade på dem. 
Dem hade så mycket att berätta om kryssningen & jag fick hur många kramar som helst! Dessutom fick jag en jättefin present.
En mjukis delfin,bara för att barnen vet hur mycket jag älskar delfiner! 
Tyckte det var väldigt snällt av deras pappa så jag skrev & tackade & fick detta fina smset till svar! 
Min VM sa att det betydde mycket för han uttrycker sig sällan så! 

När min VM kom hem hängde vi köket ett tag allihopa,jag fixade frukost till barnen osv! 
Vid 11 efter lite lekande med en boll åkte vi till Target för att leta efter "locker decorations" till H,galet hur mycket det finns för att snygga till skåpen,H köpte en ljusstake/lampa i guld,en spegel & ett glittrigt H & så vill hon köpa papper/tappet också! Jag hade mitt schema & en poster på Darin i mitt skåp när jag var i hennes ålder.....
G kände för att ta med sin jättegroda till affären & behandlade den som en bebis!

Nöjd tjej i sina nya converse som hon har tjatat om hela sommaren,dock var snörena alldeles för långa så jag klippte av dem & sen bräde jag dem i ändarna så att det inte ska gå upp! 

Sen blev det helt plötsligt bestämt att vi skulle åka till någon park med pojkvännen & hans barn & en himla massa andra barn. Så vi åkte först till pojkvännens hus där vi packade i ordning lunch & snacks. 
Hersey var där & kom gående med en handduk runt ena tassen,han hade trampat i typ glas igår kväll stackaren!

Vi åkte i två bilar,jag & Lousie & alla tjejer i en bil & min VM & pojkvännen & killarna i den andra! 

Vi kom fram till en jättestor fin park med en jättestor sjö,stort pool område & massa annat! Vi började med att äta innan vi gick in i pool området!


Väldigt fräscht ställe,vattnet var vääääldigt kallt men barnen badade så klart ändå,jag & Louise satt mest & pratade! Vi var inte där så länge innan barnen tröttnade & dessutom började det dra in mörka moln.
Så vi åkte för att äta froyo!!!

Kan nog vara den godaste froyon so far,tog en med mango smak så himla god! 
Sen tyckte att barn in sig i en bil med min VMs pojkvän & så skjutsade hon hem mig & Louise för dem skulle stanna hos pojkvännen ett tag. 
När hon hade släppt av oss & skulle backa ut så körde hon som vanligt upp på en lite mur/kant vid gräsmattan & vi hörde hur det började pysa jättehögt & kollar ner & ser hur däcket på bilen nästan är helt platt. 
Hon kör alltid in i någon när hon backar ut men det brukar inte hända något men nu fick hon alltså punktering & eftersom däcket blev platt typ direkt fick hon ringa efter någon som kom efter typ 40 minuter & bytte till ett tillfälligt däck! 
Så hon körde iväg till pojkvännen men imorgon bitti ska hon till verkstaden & få ett riktigt nytt däck! 
När hon hade åkt gick jag & duschade sen beställde jag & Louise hem pizza eftersom det inte fanns någon mat hemma & vi var sugna på det!
Sen satt i soffan & kollade lite tv & snackade tills familjen kom hem vid 9! Är riktigt trött av någon anledning så nu ska jag sova!❤️
Till top