Solig dag

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 0
Vaknade upp till strålande sol & värme idag! 
Jag & min VM lämnade barnen vid bussen sen åkte jag & lämnade henne på stationen.
Åkte hem & la mig ute i solen & njöt!
Så himla skönt,höll på att somna till ett tag haha! 
Klockan 11 var tanken att jag & Sophie skulle gå på en yoga-klass på gymmet men ett av hennes värdbarn blev sjuk så det blev inget & eftersom det var så fint väder bestämde jag mig för att strunta i träning idag! 
Efter några timmar gick jag in & ringde mamma & så pratade vi länge innan jag åkte & handlade lite lunch & lite annat inför helgen! 
Såhär glad var jag då! Haha
När jag kom hem signade jag äntligen upp på college! Woho en Boston-klass så 3 söndagar under maj & juni ska jag åka till city & plugga & efter det får vi åka till Boston,kommer bli så kul! Sophie har också signat upp sig på den klassen! 

3.45 hämtade jag barnen & så åkte vi direkt mot piano men vi stannade halvägs för en picknick som vi planerat ett tag! Vid vägen där finns det nämligen ett hot-dog stand & en pizza-vagn! 
Barnen valde pizza vagnen & åt 2 slices var! 


Picknick i bakluckan! 
Väldigt roligt & barnen uppskattade det!
Sen var det dags för piano som vanligt,försökte läsa medans dem spelade men det var inte så lätt! 
När vi kom hem hoppade vi lite studsmatta & gjorde läxor ute(!!!) innan jag & H kollade ett avsnitt PLL! Sen blev det matlagning för mig,två olika rätter! Men gott blev det & min VM sa att jag nu officiellt var bättre än henne på att laga mat! 
G's pollenallergi har börjat komma idag så min VM åkte iväg till Target efter middagen för att köpa medicin & då quizade H mig om hästar & jag blev positivt överaskad när jag fick 7 av 10 rätt,jag som inte kan något om hästar! 
H visade även upp hennes fina American dolls dockor & tyckte att vi skulle ta en selfie med hennes cheerleader! 
Nu ska jag kolla Criminal minds,woho!❤️

Till top