Rain

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 0
Hello!
Vanlig morgon förrutom att jag bara hade G hemma på morgon, vi skjutsade min vm till stationen & sen körde vi till camp. När jag kom tillbaka hann jag bara in innan H blev avlämnad från sin sleepover.
Det har varit ganska kallt & tråkigt väder idag, eller kallt & kallt det beror väll på vad man jämför med men runt 24 grader vilket är lite kyligt för oss då vi har haft över 32 i typ 2 månader.
Så vi bestämde oss för att hålla oss inne & kolla film, blev ännu en barbie-film...
Vid lunch åkte vi till Panera för att käka, mysigt med bara H för en gång skull & det är nog första gången vi har varit där & inte behövt stressa.
När vi var klara ville H åka till Taget för barnen ska på en disney-kryssning med sin pappa i slutet på Augusti (så inte alls avundsjuk) så hon ville hitta fina aftonkläder som hon själv beskrev det.
Hon hittade 3 som hon gillade.
Posar med target-hunden!
När vi var klara var det 50 minuter kvar tills vi behövde åka för att hämta G så vi åkte & köpte varsin Froyo så länge, nog min bästa kreaktion so far!
Heaven!!!!
När vi satte oss i bilen för att åka & hämta G fick jag en varning av bilen om att det skulle bli översvämningar men eftersom att det inte ens regnade ännu så tänkte jag innte så mycket mer.
Tror vi hann köra 5 minuter innan himlen öppnade sig totallt & regnet bara öste ner, såg nästan ingeting när jag körde men det slutatde efter ett tag men vägarna var redan väldigt blöta & vattnet låg liksom kvar.
När vi hämtade G regnade det inte men samma sak hände igen typ 10 minuter in i bilfärden tillbaka öste det igen & värre än innan & när vi körde av motorvägen låg det dammar av vatten på vägarna folk körde i 15-20 fast det var 55. Det var det galnaste jag har sett & kört i, jag var livrädd för en av mina störtsa farhågor med att köra bil är att få vattenplaning & risken för det var gaaanska stor.
Det syns inte alls bra på bilderna men det låg 50 cm vatten på vägarna på vissa ställen & det regnade så hårt & tätt att man såg nästan ingeting det som egentligen tar 40 minuter att köra tog lite över 1 timme.
Men vi kom iallafall hem säkra även om  jag var övertygad om att vi skulle dö alla 3, det var så sjukt...
Vi rullade upp på uppfarten & parkerade 1 meter infrån dörren & rusade in & vi blev alla 3 genomblöta & fick byta om.Galet
Barnen kollade tv, jag pratade med familjen en sväng & försökte smälta vad som precis hänt haha.
Sen gjorde jag middag, grannbarnen kom över & min vm kom hem 7.45
Nu sitter jag & gör lite listor & planerar, sånt som lugnar ner mig. Imorgon är det äntligen Fredag! woho
 
Till top