Lördag

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 1
Försökte sova ut imorse men det är inte så lätt när barnen vaknar 7 & bestämmer sig för att spela piano & sjunga precis utanför rummet! Lyckades i allafall somna om en liten stund. 
Sen skypade jag med mamma & Frida en stund innan jag gick & åt frukost. 
Min VM åkte iväg på lite ärenden,så jag fick "passa" dem,dem kollade tv & jag gjorde läxa. 
Vid lunch åkte jag & lämnade av dem alla 3 i Chappaqua för G skulle ha baseball game & jag behövde låna bilen & åka iväg & handla några grejer. Vid 3 hämtade jag dem & så åkte vi hem,dem packade ihop sig & åkte iväg till min vm's pojkvän för att sova över så jag blev själv hemma. 

Gjorde klart min läxa & åt middag & helt plötsligt var klockan 9. Fick då ett mail som gjorde mig helt nervös & osäker på om jag gjort rätt på läxan så jag mailade min lärare men fick inget svar så 9,30 började jag om från början....
Blev klar nu nyss klockan 11,15 & kollar mailen & ser att jag hade fått svar för typ en timme sen där det stod att jag hade gjort rätt så nu har jag gjort två inlämingar...
Nu ska jag försöka sova,måste gå upp ganska tidigt imorgon för att åka till skolan känns så konstigt...men jag ser faktiskt fram emot det, wish me luck!
Mina två story boards!
Till top