Helg

Allmänt, Vardag USA / Permalink / 0
Idag klockan 8 fick jag G levererad till mig! 
Idag har han verkligen varit pigg för han har haft sina vanliga utbrott & stökat ner sitt rum & lekrummet men det är hans mamma som bestämmer!
Vi har kollat på typ 4 ninja turtles filmer,JIPPY haha & såklart svampbob!
Jag förde äntligen över mina bilder från telefonen till datorn & kunde radera så jag har mycket utrymme inför Florida!
Vid 11 kom det en snubbe från ett företag som heter "Robson" & knackade på & berättade att han hade råkat backa på vår brevlåda lite grann,han hade ringt sin chef & dem skulle ta hand om det. Gick ut & kollade & hela brevlådan låg på marken!
Annars hände det inte så mycket mer än att han hotade med att han skulle hosta på mig om jag stängde av tvn.....
Hämtade H från bussen & så kollade vi ännu mer tv,min VM smsade & bad mig fixa en massa inför helgen/stugan som vanlig var hon sen hem. När hon kom blev det total kaos! H hittade inte sin mobil & började panik gråta över tanken att inte ha med den i helgen,samtidigt hittade G sin rubikskub i H's väska som hon "lånat" utan att fråga & gjort i sönder & då bröt helevet ut på riktigt det börjades slåss & skrikas & gråta ännu mer samtidigt som min VM skrek på barnen att skynda samtidigt som hon packade mat osv! Jag fick slå in en födelsedagspresent & det var kaos! 
Tyckte nästan synd om min VM när dem åkte iväg,med två barn som satt i baksätet & slog på varandra & grät! 
Jag har bara tagit vara på lugnet & kollat film,blir en lugn helg för min del har sovit dåligt hela veckan & varit trött så ska försöka sova ut men har en känsla av att städdamerna som inte kom i torsdags kommer komma tidigt imorgon! 
Jag har tyvärr inga bilder från dagen,har bara raderat en massa! Men jag hoppas att ni som läser får en fin helg!❤️

Till top